Rođena u Njujorku, odrasla u Beogradu

Ana Popović Shoes je porodična kompanija rođena u Njujorka, odrasla u Beogradu. Ono po čemu je naš brend jedinstven je vanvremenski dizajn i neopterećenost modnim trendovima, zajedno sa nepresušnom strašću i dugogodišnjom ljubavlju prema cipelama. Svaki par je pažljivo dizajniran i ručno rađen od najfinije italijanske kože u ograničenim serijama, kako bi se svaka žena koja ih nosi osećala posebnom – jer ona to već i jeste!

Naša priča

Nakon rada u industriji kojom dominiraju muškarci više od deset godina, povratak na posao od 9 do 5 nakon dvoje dece, jednostavno nije bio opcija. Odlučila sam da promenim karijeru, što je na kraju postalo ultimativno iskustvo koje menja život. Ručno izrađivanje cipela u radionici na Amsterdam aveniji na Menhetnu brzo je od hobija prešlo u posao sa punim radnim vremenom. Ostalo je sve već poznato.

Naše vrednosti

Porodica nam je najvažnija, zbog čega od samog početka sarađujemo sa malim porodičnim radionicama i kompanijama. Svaki komad materijala i svaki šav pažljivo biraju i prave ljudi koji dele naše vrednosti i poklanjaju podjednaku pažnju detaljima.

Recikliranje

Kao porodična kompanija, imperativ nam je da ostavimo minimalni trag na svet u kojem odrastaju naša deca. Stoga radimo na smanjenju otpada i punoj upotrebi materijala. Naš program reShoes nudi čitav niz sitnih dodataka poput novčanika, držača kartica, privezaka i sličnih proizvoda.

STVOREN OD STRANE SNAŽNE I NEZAVISNE ŽENE, NAŠ BREND TEŽI DA SVAKU ŽENU NAPRAVI BAŠ TAKVOM.